ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۲۴ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش برف از امشب

  • کد خبر: ۳۰۵۳۶۸
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
  • ۱
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۲۴ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش برف از امشب
کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: از اواخر وقت امشب با نفوذ جریانات سرد شمالی، انتظار داریم دما در سطح استان به طور محسوسی کاهش پیدا کند و بار‌ش‌های استان به صورت برف باشد.

یحیی قائنی‌پور در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی خراسان رضوی اظهار کرد: از ساعاتی پیش، بارش‌های پراکنده در نواحی غربی استان آغاز شده است و طبق بررسی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، انتظار می‌رود در ساعات بعدازظهر امروز، سامانه فعال در سطح استان به طور قابل‌ملاحظه‌ای تقویت شود. در ابتدا بارش‌ها به شکل رگبار توأم با رعدوبرق، وزش باد شدید با احتمال بارش برف و تگرگ به ویژه در نیمه جنوبی، پیش‌بینی شده است که با توجه به حجم بارش‌های رگباری در این نیمه، احتمال ایجاد رواناب، آب‌گرفتگی و سیلاب وجود دارد.

وی افزود: از اواخر وقت امشب با نفوذ جریانات سرد شمالی، انتظار داریم دما در سطح استان به طور محسوسی کاهش پیدا کند و بار‌ش‌های استان به صورت برف باشد. هسته بارشی سیستم تا اوایل وقت دوشنبه به صورت متناوب باعث بارش برف در استان خواهد شد، اما بیشترین حجم بارش برف طی امشب و تا فردا ظهر خواهد بود.

به گفته وی، دما به طور قابل‌ملاحظه‌ای سرد خواهد شد و این هوای سرد طی روز‌های یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه در سطح استان مستقر است و پیش‌بینی می‌شود در نواحی سردسیر استان، حداقل دمای شبانه به کمتر از ۱۵ درجه زیر صفر و در مشهد مقدس حداقل دمای شبانه به منفی۱۳ و منفی۱۴ برسد؛ ضمن اینکه طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه، دمای روزانه به بالاتر از صفر نخواهد رسید و هوای سرد بر استان حاکم خواهد بود.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: همچنین تشکیل مه به طور گسترده‌ای در محور‌های استان به ویژه در اول وقت روز دوشنبه باعث کاهش دید خواهد شد و در نواحی شرقی استان، بادی سرد خواهد وزید و تا اوایل هفته آینده، سردی هوا ماندگار است.

قائنی‌پور در ادامه گفت: نوسانات دمایی مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته، بین ۲ درجه و ۱۵ درجه بوده که امروز در گرم‌ترین ساعات، به ۱۱ درجه و در سردترین ساعات، به منفی ۶ درجه می‌رسد و فردا نوسانات دما به بین منفی ۳ و منفی ۶ خواهد رسید. همچنین طی شبانه‌روز گذشته، باخرز با ۲ درجه زیر صفر و درگز با ۲۰ درجه سردترین و گرم‌ترین شهر‌های استان ثبت شده‌اند و بیشترین بارش از گلمکان با ۱.۲ میلی‌متر گزارش شده است.

به گفته وی، با توجه به پیش‌بینی نحوه فعالیت این سیستم، دو هشدار صادر شده است که روز چهارشنبه (۲۱ آذر) هشدار سطح زرد و پنجشنبه (۲۲ آذر) هشدار سطح نارنجی صادر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
منیر خیری
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۴
0
0
ممنونم از اطلاع رسانی انشالله همه درسلامت باشند ماهم بسلامت ازسفر برگردیم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->